Ladda ner Släktträdet

written by admin
Världens största släktträd Här kan du ladda ner det sista släktträdet. För att kunna öppna filen behövs Adobe Reader. Om du inte har Adobe Reader installerat  så kan denna gratis programvara laddas ner här: http://get.adobe.com/se/reader/. Här kan du också ladda ner en förteckning över alla som finns med i det aktuella släktträdet. Vänligen notera att materialet nedan är skyddat av upphovsrättslagen. Släktträdet får användas digitalt för privat bruk. Utskrifter av trädet beställs direkt av Kent Svenungsson. För mer information om beställning, klicka här För att spara filen, högerklicka på länken nedan, välj "Spara mål som" och välj "skrivbord". När filen sedan har hämtats ner, ligger den sparad på skrivbordet och du öppnar den då genom att dubbelklicka på den.

Ladda ner släktträdet (v 18.0) - juni 2019

Ladda ner förteckning över namn som finns med i släktträdet. Filen kan laddas ner som pdf, excel-fil eller för Open Office.

Adresslista För att underlätta för alla släktingar i detta träd att hitta varandra och kunna bistå med att sprida detta träd till varandra, har jag lagt samman kontaktuppgifter i en adresslista som kan laddas ner här. Uppgifterna i denna lista kommer från offentliga adressregister som hitta.se samt birthday.se och är i enlighet med PUL. Om du av någon inte vill finnas med på denna lista, v.g. skicka ett mail.

Ladda ner adresslista (pdf)

F.ro.m juli 2016 kommer släktträdet ej uppdateras mer.